Pages

2 August 2017

Mommy Outfit

Tetiba rasa comot bebeno skrg ni.
Tetiba macam sempoi bebeno asyik mengenakan nursing blouse.
Badan pun dah slim slim ni, mari lah kita try carik fashion best best.

So, I need revamp!
Eceh!
Sebelum revamp meh kita carik idea.
Senang je nak carik idea.

Gi jengok kat pinterest.
Melambak lah keluar.




Cantik.
Jaket tu takyah la.
Tak sesuai dgn iklim kita ni.
Hehe.
Kemeja putih mmg my (and my husband) favourite.


Berkenan kasut tu.
Henbeg pun lawa.


Kasut cantik.


Kemeja jeans. Cantik.


Berangan itu percuma.
Bertuah lah nak dpt look camni kan.
Haha.

Aku selalu fikir, tops jeans tak boleh nak pair 
dgn pants yg jeans jugak.
Tapi ni okay ja.
Baik. Kita cuba.

Seluar merah.
Ai is not berani nak pakai seluar merah lagi.
Hihi.

Kemeja jeans, seluar jeans.
Smart je kan.
Santai camni.
Okay. Tick yang ni.

Cewah.
Again.
Berangan itu percuma.
Hewhew


Yang ni simple.
Tapi takmo jeans ripped tu.

Smart.
Smart.
Smart.
Tunggu. Tak lama lagi boleh pakai camni.
Ke nak buat photoshoot lagi. Ngeee.


1 juta komen:

Klu tgk gambar2 ni,semua lawa..stylo je rupa..

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign